krómozott üvegkorlát beltéri üvegkorlát kültéri üvegkorlát edzett üvegkorlát biztonsági üvegkorlát modern üvegkorlát klasszikus üvegkorlát díszüvegkorlát átlátszó üvegkorlát színes üvegkorlát

Üvegkorlát

 "Stílusos és biztonságos üvegkorlátok az Ön otthonába". 

Böngéssze kínálatunkat az elegáns és praktikus üvegkorlátokkal, amelyek kiváló díszítő elemek lehetnek otthonában, kültérién és beltérién egyaránt. Az üvegszorítókkal és króm kerettel készült korlátok biztonságos és strapabíró edzett üvegből vagy edzett biztonsági üvegből készülnek, így biztos lehet benne, hogy tartós és esztétikus megoldást választ. Látogasson el honlapunkra és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő üvegkorlátot a széles választékunkból! 

Egy üvegkorlát kiváló díszítő eleme lehet egy háznak, ízléses króm üvegszorítókkal, esetleg króm kerettel, kültéren és beltéren egyaránt.
Edzett üvegből, vagy edzett biztonsági üvegből.

  • Edzett üveg (ESG)
  • Biztonsági üveg (VSG)
  • Parzol (anyagában szinezett) üveg
  • Biztonsági üvegek színes fóliával
  • Biztonsági üvegek opál fóliával
  • Savmart edzett üvegek

Az üvegkorlátok az otthonokban és üzletekben egyaránt gyakori díszítő elemek, amelyekkel modern és elegáns megjelenést lehet elérni. Króm üvegszorítókkal és króm kerettel ellátott üvegkorlátok tökéletesen illeszkednek minden belső térhez és külső homlokzathoz. Az edzett üvegből vagy az edzett biztonsági üvegből készült üvegkorlátok kiváló tartóssággal és hosszú élettartammal rendelkeznek, emellett könnyen tisztíthatóak és karbantarthatóak. Ha szeretné otthonát vagy üzletét modern és elegáns megjelenéssel ellátni, kérjen tőlünk egyedi üvegkorlátot, amely tökéletesen megfelel az igényeinek! 

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

                                       Árajánlat kérés esetén adjanak meg kb. méretet, esetleg fényképet.

krómozott üvegkorlát beltéri üvegkorlát kültéri üvegkorlát edzett üvegkorlát biztonsági üvegkorlát modern üvegkorlát klasszikus üvegkorlát díszüvegkorlát átlátszó üvegkorlát színes üvegkorlát