Hőálló üveg vágása egyedi méretre Hőálló Pyrex üveg méretre vágása Hőálló üveg lapok vágása egyedi méretre Hőálló üveg darabolása méretre Hőálló üveg specialista méretre vágással

 Egyedi méretre vágott hőálló Pyrex üveg

Tapasztalt szakemberekkel és precíz munkával a kívánt méretben 

Ha Önnek olyan hőálló üvegre van szüksége, amely egyedi méretben készül, akkor Ön a megfelelő helyen jár! Cégünk szakemberei hőálló Pyrex üveg lapokat vágva, vagy darabolva állnak rendelkezésére, hogy teljes mértékben megfeleljenek Önnek. Tapasztalt csapatunk mindig magas színvonalú és precíz munkát végez, amely garantálja, hogy a hőálló üveg kívánt méretben kerüljön leszállításra. Ha Önnek hőálló üvegre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk! 

Kandalló üveg

Ha kandallójával probléma van, ne habozzon hívni minket! Cégünk kandalló üveg pótlással, javítással és cserével foglalkozik. Vállaljuk tűzálló, pyrex, és hőálló kandalló üvegek beszerzését és beépítését is. Ha kandalló ajtó üveg cserére van szüksége, nálunk a helye. Tapasztalt szakembereink gyors és megbízható munkát végeznek, hogy Ön minél előbb élvezhesse a meleget és a látványt. Keressen minket bizalommal! 

Robax üveg

A robax üvegek legfőbb tulajdonsága az extrém magas hőálló képességük. Emiatt alkalmas kandallók, kemencék, kazánok vagy akár kültéri pizzasütők üvegezésére. 

A hőálló üvegek a hagyományoshoz hasonlóan formára is vághatóak, és a fúrásuk is kivitelezhető, hagyományos üvegfúróval.

Mivel egyre több megkeresésünk van vidékről, ezért ezen üvegeket akár postai úton is eljuttatjuk vásárlóinkhoz, de ehez miliméter pontosan le kell mérni az üveget!
Amennyiben hétköznap 14 óra elött rendel, még aznap feladásra kerül az ön álltal rendelt üveg. 

Üveg vastagság: 4mm

Az üveg felhasználási helyek:

  • Kandallók üvegezése
  • Kazánonk üvegezése 
  • Kemencék üvegezése

Egyenesen a tűztérre!

Rendelje meg most: 
+36 20 806 2555

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

                                            Árajánlat kérés esetén adjanak meg kb. méretet, esetleg fényképet.

Minden amit tudni szeretne a kandalló üvegről és annak cseréjéről

A kandalló üvegek az egyik legfontosabb szerepet töltik be a kandallók tekintetében, elsősorban azért, mert az üveg védelmet jelent a tűzzel szemben, például a bútorokat sem fenyegeti a tűzveszély. Emellett úgy élvezhetjük a lángok látványát, hogy füst és korom sem fogja szennyezni a szobát.

Az üveg cseréjére azért lehet szükség, mert az idő és a hő hatására elszíneződhet, karcolódhat, repedhet vagy akár el is törhet. Amennyiben a kandalló üvege megsérül, ajánlott minél hamarabb kicserélni, hogy továbbra is biztonságosan használhassuk.

Az elöregedett kandalló üveg cseréje több folyamatból tevődik össze. Az első és legfontosabb lépés, hogy tudjuk milyen típusú üvegre lesz szükségünk. Emellett a méret és a stílus is meghatározó. A kandalló üvegek jellemzően hőálló keretben kerülnek rögzítésre. Az üveg eltávolítását követően alaposan meg kell tisztítani a keretet és a kandallót is. A rögzítés sem mindegy miként történik, ugyanis fontos, hogy az üveg biztonságosan a helyén maradjon.

Mivel a kandalló üvegek cseréje bonyolult feladat, ezért javasolt szakemberre bízni a munkálatokat, aki a tömítéseket is ellenőrzi és az ezzel kapcsolatos problémákat megszünteti. Egy tapasztalt szakértő gondoskodik az üveg biztonságos és hatékony cseréjéről, de segít az ideális típus kiválasztásában is, ezen kívül tanácsokkal is ellát a karbantartással kapcsolatosan.

Az új üvegnek pontosan illeszkednie kell a kandallóra, ez kulcsfontosságú az optimális teljesítmény és biztonság szempontjából is.

Az új üveg alá nem jó, ha szennyeződés kerül, ennek érdekében az üvegterület alapos megtisztítására célszerű nagy hangsúlyt fektetni. Az új üveg beszerelése a kandallóba nagy óvatosságot igényel, hiszen könnyen sérülhet.

Általunk minőségi üvegekre tehet szert, amelyek rendkívül magas hőálló képességgel rendelkeznek, ezáltal az élettartamuk is hosszú. Kandalló üvegjeink tökéletes védelmet biztosítanak a tűzveszély ellen, stabilan tartják a hőmérsékletet és kiváló áttetszőséget nyújtanak, így a lobogó tűz látványát mindenki élvezheti.

Kandalló üveg pótlás Kandalló üveg javítás Kandalló üveg cseréje Kandalló ajtó üveg cseréje Kandalló üvegezés Kandalló üveg beszerzése Tűzálló kandalló üveg Pyrex kandalló üveg Üveg kandallóajtó csere Hőálló kandallóüveg