Eltört edzett üveg cseréje Edzett üveg pótlása Edzett üveg csere Edzett üveg beépítés Edzett üveg gyártás és cseréje

Edzet üveg info

Az összetört üvegek újrahasznosítása és edzett üveg gyártás 

A gyártási folyamat során a következő lépésekkel hőkezeljük az üveget:

  1. Egy méretre vágott üveglapot körben élcsiszolunk, majd kb. 740°C-ra felhevítjük.
  2. Az üveget ezután hirtelen hideg levegővel hűtjük le.
  3. Az edzett üveg így jelentősen megnövekszik ütésállóságban, terhelhetőségben és hajlítószilárdságban.
  4. Az edzett üveg biztonságos tulajdonságait az adja, hogy berobbanáskor tompa élű üvegszilánkokra hullik szét, például autó oldalüveg esetén, és nem okoz sérülést.

Az edzett üveg számos felhasználási területen alkalmazható, mint például épületburkolatok, üvegpolcok, konyha hátfal üvegek, nyílászárók, erkélykorlátok, zuhanykabinok, zuhanyfalak, előtetők stb.

Az edzett biztonsági üvegben szándékosan előidézett feszültségnek köszönhetően rendkívül terhelhető.

Az edzés előtt a síküveget formára és méretre vágjuk, élcsiszoljuk, és akár lyukat is fúrunk bele a tartószerkezetnek, üvegzsanérnak, pontmegfogós rögzítésnek vagy fogantyúnak. Az üveg méreteit ellenőrizzük, majd kerül sor az edzésre. Ezt követően további műveletek is végezhetők, például homokfújás minta készítéséhez, vagy összelaminálás egy vagy több másik üveglappal.

Egyedi méretű edzett üvegek - Minőségi gyártás és precíz beépítés

Válassza cégünket az egyedi méretre gyártott és beépített edzett üvegtermékekhez! Célunk az, hogy minden ügyfelünk igényeinek megfelelően készítsünk és telepítsünk kiváló minőségű edzett üvegekből készült termékeket, mint például zuhanykabinok, üvegkorlátok és még sok más. Szakértő csapatunk rövid határidővel gyártja le a pontos méretre szabott, hőkezelt üvegeket, és szakszerűen beépíti azokat az Ön kívánt helyszínen. Az edzett üveg kiváló ütésállóságot és terhelhetőséget nyújt, így biztonságos és tartós megoldást nyújtva Önnek. Bízza ránk az edzett üvegtermékek gyártását és beépítését, hogy magas minőségű és testreszabott megoldást kapjon. 

Eltört edzett üveg cseréje Edzett üveg pótlása Edzett üveg csere Edzett üveg beépítés Edzett üveg gyártás és cseréje