ablak üvegezés ,ablak üvegezés Budapesten, ablak üveg ,ablak üveg méretre vágás ,üveg lap méretre vágás

Ablak üvegezés

"Ablaküveg cseréje Budapesten: Gyors és megbízható szolgáltatás helyszínen és műhelyünkben" 

"Budapesti üvegcsere szolgáltatás: Helyszíni és műhelyben történő ablaküveg cserét vállalunk. Budapesten 24 órán belül vállaljuk az üveg cseréjét a helyszínen, emellett lehetősége van elhozni az üveget műhelyünkbe, ahol akár meg is várhatja az üveg cseréjét."

Bármilyen kérdése van ablak üvegezéssel kapcsolatosan hívjon !
Gyors és megbízható hagyományos ablak üvegezés kedvező árakon

 Tapasztalt szakemberek helyszínen vagy műhelyünkben, akár 24 órán belül

Szüksége van hagyományos ablak üvegezésre? Ne keressen tovább! Cégünk gyors és megbízható szolgáltatást nyújt, akár helyszínen, akár műhelyünkben. Az ablak üvegezését tapasztalt szakembereink végzik el, akik precízen dolgoznak, hogy tökéletes eredményt érjenek el. Rendelkezünk széles választékkal, így megtaláljuk az ön igényeinek legmegfelelőbb üvegezési megoldást. Ráadásul kedvező árakkal és rugalmas időbeosztással állunk rendelkezésére. Ha sürgős az ablak üvegezés, akár 24 órán belül vállaljuk a cserét. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és bízza ránk az ablak üvegezését. 


Széles választék és minőségi síküvegek Budapesten

 Különböző vastagságú és típusú síküvegek gyártása és feldolgozása szakértő üveges szolgáltatással

2 mm-tol 6 mm-ig terjedő vastagságban gyártják. Minél sötétebb a szín, annál zöldebb. 2 mm vastag és csak képkeretekhez való.

Szinte mindenhol találkozunk ezzel a típussal. A síküveg (float glass) az üveggyártás alapterméke, és különféle technológiák és anyagok hozzáadásával készülnek különféle üvegtípusok. Úszóüveg: 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 15, 19, (25) mm vastag. Kereskedelmi forgalomban kapható szabványos lapméretek: (2000 x 3210, 2250 x 3210, 2400 x 3210, 2500 x 3210, 2550 x 3210 mm) Jumbo (3210 x 3210 mm) Jumbo (3210 x 4,50)/7,50

Hagyományos síküveg súlya: mm/m2/2kg Súlypélda: 1m2 4mm üveg 4x2kg=10kg,

2 rétegű hőálló hőálló üveg súlya: 4 - 16 - 4 rétegű sorrend: 1nm 2 rétegű hőálló üveg súlya 22 kg

Háromrétegű szigetelőüveg súlya: 4 - 12 - 4 -12 - 4 Rétegszám esetén: 1m2 Háromrétegű szigetelőüveg súlya 34 kg

Síküvegre vagy floatüvegre van szüksége? Vállaljuk síküveg vágását, megmunkálását, beépítéssel vagy anélkül, szállítással vagy anélkül, igény szerint. Vágás után az üveglap széleit esztétikai vagy biztonsági okokból csiszoljuk.

Több biztosítóval is szerződésben állunk!
Az áraink a biztosítók álltal elfogadottak, ezért amennyiben rendelkezik lakásbiztosítással a munka elvégezte után az álltalunk kiállított számla alapján a költségeket visszaigényelheti biztosítójától. 

Szolgáltatás megrendelése.

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Árajánlat kérés esetén adjanak meg kb. méretet, esetleg fényképet.

06303208220

Ablak üveg csere

Egy nem hozzáértő számára igazi rémálom tud lenni az, amikor valamilyen üveget kell cserélni egy ingatlanban. A rengeteg típus és szolgáltató közül nagyon nehéz jól választani, ráadásul a költségek is könnyen elszállhatnak, hacsak nem áll rendelkezésre a szükséges információ, illetve, ha az üveges cég nem ad kellő felvilágosítást. Legyen szó építkezésről, vagy lakásfelújításról, hozzáértő csapatunk készséggel válaszol minden felmerülő kérdésre és olyan megoldást javaslunk, ami valóban fedi az igényeket.

Milyen a jó ablaküveg, milyenre érdemes cserélni a régit

Az első tisztázandó pont, hogy mire van szükség. A végső árat és a hőszigetelési hatékonyságot nagyban befolyásolja az üveg fajtája, a rétegszáma, valamint a hőátbocsátási értéke, ami az energiahatékonyságra is jelentős hatással bír.

Azt már sokan tudják, hogy a kétrétegű üvegek jobban szigetelik a hőt és a zajt, mint az egyrétegűek, sőt, akár azt is, hogy a háromrétegűek még hatékonyabbak. Azonban sokszor találkozunk olyan esetekkel, amikor nincs szükség a drágább megoldásra, mert az ingatlan egyéb adottságai miatt elegendő egy olcsóbb, egyszerűbb üveg. Viszont azt is be kell látni, hogy néha igenis a drágább változatok hozzák el az elvárt eredményeket.

Az ablaküveg cseréje elég összetett folyamat. Az első lépés minden esetben egy részletes felmérés, mely során pontosan megismerjük a tulajdonos igényeit, valamint a beépítésre váró ablak paramétereit. Következő mozzanatként eltávolítjuk a régi üveget, a keretet megtisztítjuk, javítjuk ha szükséges, előkészítjük az új beépítését, majd behelyezést követően szakszerűen rögzítjük.

Egy ablaküveg cseréjére általában akkor van szükség, amikor az elöregedett, sérült (például repedt, vagy betört), illetve, ha nem megfelelő a hőszigetelési képessége. Utóbbi probléma megoldásával energiahatékonyabbá tudod tenni az ingatlanodat. Előfordul azonban olyan eset is, hogy egy ügyfelünk a jobb hangszigetelés miatt kéri az üvegcserét.

Bármilyen eset is álljon fent nálad, mi készséggel adunk tájékoztatást arról, hogy milyen ablaküvegre van szükséged. Szeretnénk, ha valóban olyan megoldást kapnál, amivel elégedett tudsz lenni anélkül, hogy feleslegesen sokat kellene költened. Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk arról, hogy miben tudunk neked segíteni!

ablak üvegezés ,ablak üvegezés Budapesten, ablak üveg ,ablak üveg méretre vágás ,üveg lap méretre vágás