Hőszigetelt Üveggyártás

Üdvözöljük a Hőszigetelt Üveggyártás oldalán!

Hőszigetelt üveg gyártás

Hőszigetelt üveg gyártás

Hőszigetelt üveggyártás a legjobb áron. Kis- és nagykereskedelmi forgalmazás. Cégeknek, üvegeseknek és a többi nagykereskedelmi partnereinknek különleges, nem elérhető árakat kínálunk. Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

"Korszerű Hőszigetelt Üveggyártás: Minőség és Versenyképes Árak"

"Hőszigetelt üveggyártás - Minőségi termékek, versenyképes áron. Kis- és nagykereskedelmi forgalmazásban is elérhetőek termékeink. Cégeknek, üvegeseknek és a többi nagykereskedelmi partnereinknek különleges, nem elérhető árakat kínálunk. Készítünk gázzal töltött hőszigetelt üveget, low-e bevonatos háromrétegű üveget, és minden korszerű üveg hőszigetelt üveggyártását megoldjuk. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!"


"A Hőszigetelt Üveggyártás Folyamata: Az Üvegvágástól a Szigetelésig"

"Az Üvegvágás: Az Első Lépés a Hőszigetelt Üveggyártásban"

"Az első lépés a hőszigetelt üveggyártás folyamatában az üvegvágás. A képen látható, ahogy szakértőink precízen vágják az üveget, hogy a kívánt méretű és formájú legyen. Ez a lépés alapvető fontosságú, mert az üveg mérete és formája meghatározza a végső termék minőségét és hatékonyságát."

"A Meleg Peremes Távtartók: A Hőszigetelt Üveggyártás Második Lépése"

"A hőszigetelt üveggyártás második lépése a meleg peremes távtartók elhelyezése. A képen látható, hogy ezek a speciális távtartók milyenek, amelyeket a két üvegréteg közé helyezünk. A meleg peremes távtartók bevonattal vannak ellátva, ami tovább javítja az üveg hőszigetelő tulajdonságait. Ez a lépés kulcsfontosságú a hőszigetelt üveg hatékonyságának növelésében."

"A hőszigetelt üveggyártás során két üvegrészletet használunk, melyek között távtartó található, amelynek vastagsága változhat. A távtartó belső részében egy páraelszívó van, amely semlegesíti a két üvegrészlet közötti teret esetlegesen elborító páratartalmat. A hőszigetelt üveg külső szélét két komponensű tömítőanyag zárja le, megakadályozva ezzel a töltőgáz kiszivárgását. Az üveg és a távtartó vastagsága határozza meg a hőszigetelt üveg hang- és hőszigetelési tulajdonságait. Figyelembe véve a vásárló igényeit, a hőszigetelt üveggyártás során kínálunk jobb hangszigetelést biztosító, öntisztító, biztonsági és napfényvédő hőszigetelt üvegeket is. A hőszigetelt üvegek beépíthetők műanyagba és rétegragasztott fába is."


"Az Üveg Mosása: Alapvető Lépés a Hőszigetelt Üveggyártásban"

"A hőszigetelt üveggyártás folyamatának következő lépése az üveg mosása. A képen látható, ahogy a kollégám éppen helyezi az üveget a mosógépre. Ez a lépés alapvető fontosságú, mert az üveg tisztasága befolyásolja a végső termék minőségét és hatékonyságát."


 "A Hőszigetelt Üveg Rétegiének Szigetelése"

"A képen látható, hogy a hőszigetelt üveggyártás során a két üvegréteg közötti szigetelést végezzük. Ez a lépés biztosítja, hogy az üveg megfelelően szigetelje a hőt, így növelve az üveg hatékonyságát és hosszú távú teljesítményét."

"Az Argon Gáz : Kulcsfontosságú a Hőszigetelt Üveggyártásban"

"A képen látható az argon gáz palackja, amit a hőszigetelt üveggyártás során használunk. Az argon gázt a két üvegréteg közé töltjük, ami növeli az üveg hőszigetelő képességét, és segít javítani a végső termék minőségét. Ez a folyamat kulcsfontosságú a hőszigetelt üveg hatékonyságának növelésében." 

"Az argon gáz használata a hőszigetelt üveggyártás során nem csak a hőszigetelést javítja, hanem a hangszigetelést is növeli. Ez a két tulajdonság kulcsfontosságú a hőszigetelt üvegek hatékonyságának növelésében, és segít biztosítani a végső termék kiváló minőségét." 


"Hőszigetelt Üveggyártás: Az Energiatakarékos Jövő Technológiája" 

A hőszigetelt üveg kiváló hőszigetelést biztosít, csökkenti a hőveszteséget és növeli az energiatakarékosságot. A lágyfém bevonat (Low-e réteg) visszaveri a hősugarakat, így javítva az üveg hőszigetelését. Ez a technológia segít csökkenteni az UV-sugarak mennyiségét, és hűvösen tartja az otthonokat nyáron.


Hőszigetelt üveggyártás szellőző kivágással

A hőszigetelt üveggyártás során lehetőség van szellőző kivágás beépítésére is, amely lehetővé teszi különböző szellőző, elszívó, vagy vezeték kivezetését a külső falon keresztül. A szellőző kivágás egy speciális szerkezet, amely egy kör alakú nyílást és egy zárható fedőt tartalmaz. A fedőt egy rugós mechanizmus mozgatja, amely nyitva tartja a nyílást, amikor a kivezetés aktív, és zárva tartja, amikor nem. A szellőző kivágás előnye, hogy nem kell külön lyukat fúrni a falba, és nem rontja el az üveg esztétikáját. A szellőző kivágás mérete és helye egyedi igények szerint alakítható. A szellőző kivágás beépítésével növelhető a hőszigetelt üveg funkcionális és praktikus használata1. 

Hogyan befolyásolja a hőszigetelt üveg összetétele a hőátbocsátási tényezőt?

A hőszigetelt üveggyártás során különböző vastagságú és bevonatú üveglapokat használnak, amelyek között különböző nemesgázokat tölténk. A táblázatban látható, hogy a hőszigetelt üveg hőátbocsátási tényezője (Ug) hogyan változik az üvegvastagság, a légrés vastagság és a nemesgáz típusa szerint. Minél kisebb az Ug értéke, annál jobb a hőszigetelés. A táblázatból látszik, hogy a legjobb hőszigetelést a PLUONE 4mm - 8 - PL 4mm + Kripton gáz összetételű üveg biztosítja, amelynek Ug értéke 1,1 W/m2K. Ez azt jelenti, hogy egy négyzetméternyi üvegfelületen egy óra alatt 1,1 watt hőenergia távozik, ha a külső és a belső hőmérséklet között egy foknyi különbség van.

Hőátbocsátási tényező Üvegvastagság A hőszigetelt üveg összetétele
Ug = 1,3 W/m2K 20 mm PLU 4mm - 12 - PL 4mm + Argon gáz
Ug = 1,2 W/m2K 20 mm PLUONE 4mm - 12 - PL 4mm + Argon gáz
Ug = 1,0 W/m2K 20 mm PLUONE 4mm - 12 - PL 4mm + Kripton gáz
Ug = 0,9 W/m2K 20 mm PLUONE 4mm - 12 - PLUONE 4mm + Kripton gáz
Ug = 0,9 W/m2K 18 mm PLUONE 4mm - 10 - PL 4mm + Kripton gáz
Ug = 1,1 W/m2K 24 mm PLU 4mm - 16 - PL 4mm + Argon gáz
Ug = 1,0 W/m2K 24 mm PLUONE 4mm - 16 - PL 4mm + Argon gáz
Ug = 1,0 W/m2K 22 mm PLUONE 4mm - 14 - PL 4mm + Kripton gáz
Ug = 1,0 W/m2K 18 mm PLU 4mm - 10 - PL 4mm + Kripton gáz
Ug = 1,1 W/m2K 16 mm PLUONE 4mm - 8 - PL 4mm + Kripton gáz 

Lépj velünk kapcsolatba